skip to Main Content
+34 93 662 14 41 info@garciafaura.com
Tancaments D’alumini De GARCIA FAURA Al Gran Hotel Torre Catalunya

Tancaments d’alumini de GARCIA FAURA al Gran Hotel Torre Catalunya

GARCIA FAURA participarà en la renovació i rehabilitació del Gran Hotel Torre Catalunya, a Barcelona, situat molt a prop de l’estació de Sants. L’establiment, que es va reinaugurar el 2004, ja compta amb les sales nobles, d’spa i les suites reformades. La resta d’estances es remodelaran al llarg d’aquest any.

El Gran Hotel Torre Catalunya ocupa un edifici construït als anys 70 del segle passat on abans hi havia hagut oficines. Amb la reforma (que compta amb una inversió de 30 milions d’euros) l’hotel tindrà a la planta 23 un restaurant Nobu (amb vistes de 360 graus de Barcelona) però perdrà habitacions, passant de les 272 actuals a les 265.

GARCIA FAURA instal·larà 870 metres quadrats de tancaments d’alumini, principalment a finestres amb perfil de fulla oculta, que amplien al màxim l’entrada de llum natural. Les finestres presenten un disseny de línies rectes i màxima ergonomia. També s’hi instal·laran portes d’altes prestacions tèrmiques.

Altres treballs que GARCIA FAURA realitzarà en aquest hotel serà la instal·lació de noves baranes de vidre i la substitució de tots els vidres de l’actual mur cortina per uns altres de millors prestacions tèrmiques i acústiques.

El Gran Hotel Torre Catalunya és propietat del grup Selenta però és gestionat per Nobu Hospitality. Selenta té actualment sis hotels, tres d’ells a Barcelona i la resta a Marbella, Tenerife i València. En total disposa de 2.800 habitacions i una plantilla d’unes 1.400 persones.

Back To Top