skip to Main Content
+34 93 662 14 41 info@garciafaura.com
GARCIA FAURA Al Nou Campus Diagonal-Besòs De La UPC

GARCIA FAURA al nou Campus Diagonal-Besòs de la UPC

 

El nou Campus Diagonal-Besòs de la Universitat Politècnica de Catalunya va prenent forma. La frontera entre els termes municipals de Barcelona i Sant Adrià de Besòs ha d’acollir el nou pol educatiu del país, especialitzat en enginyeria industrial. L’espai –de prop de 150.000 metres quadrats- es convertirà en punt de trobada entre la comunitat educativa, de desenvolupament i investigació, mitjançant l’emplaçament de diferents edificis docents, de recerca i serveis de la UPC, l’Institut de Recerca en Energia de Catalunya, una Residència Universitària, entre d’altres.

GARCIA FAURA ha començat ja a treballar en l’arquitectura metàl·lica de l’Edifici A, que tindrà un ús mixt de docència, recerca i serveis universitaris. El projecte, obra de l’arquitecte José Antonio Martínez Lapeña, i amb un sostre edificable de 20.000 metres quadrats, combina diferents alçades fins a un màxim de 10 plantes més coberta.

GARCIA FAURA s’encarrega de fabricar i instal·lar prop de 10.000 metres quadrats de tancaments d’alumini i vidre, practicables i corredisses en funció dels usos i necessitats de cada espai. El conjunt de portes i finestres de tot l’edifici, en acabat anoditzat plata mat, està conformat per perfileria d’alumini amb trencament de pont tèrmic i vidrieria d’altes prestacions tècniques.

L’Edifici A del Campus Diagonal-Besòs s’alça en paral·lel a la resta d’equipaments que han de configurar el nou recinte universitari i d’investigació, que es preveu que estigui operatiu, com a mínim en una primera fase, per al curs 2016-2017.

Back To Top