skip to Main Content
+34 93 662 14 41 info@garciafaura.com
El Projecte Corporatiu Selva De Mar Encara La Fase Final D’execució

El projecte corporatiu Selva de Mar encara la fase final d’execució

GARCIA FAURA treballa des d’ara fa un any en el desenvolupament de les façanes del nou complex d’oficines i serveis situat al carrer Selva de Mar, en ple 22@ de Barcelona. El districte dedicat a la innovació tecnològica a la capital catalana comptarà aquest 2022 un nou pol d’atracció empresarial i corporativa.

El projecte corporatiu Selva de Mar consta d’un conjunt de quatre edificis amb torres de fins a disset plantes amb un total de 40.000 metres quadrats. GARCIA FAURA hi està desenvolupant els 18.000 metres quadrats de mur cortina de tipus stick, format per envidraments amb serigrafia digital.

El projecte ha afrontat dos grans reptes: d’una banda el mateix volum de la producció requerida i, de l’altra, la complexitat de la instal·lació a causa de l’elevat nivell de personalització dels mòduls de façana. I és que el percentatge de serigrafia és variable segons la ubicació del vidre a la façana, cosa que genera que les façanes puguin tenir moltes tipologies de vidre. Això ha obligat a una ingent tasca de gestió, planificació i logística que garantís la producció i instal·lació en temps i forma de cada un dels mòduls, en un projecte d’alta complexitat logística.

A banda del mur cortina, GARCIA FAURA també està fabricant i instal·lant en aquest complex barceloní 150 finestres projectants, 60 portes, 3.200 metres lineals de lames verticals i 350 metres quadrats de sistemes de lames ventilades, entre altres actuacions.

El complex, situat entre els carrers Bolívia i el Perú, disposa d’una illa interior que queda lliure d’edificació, amb un conjunt de passatges i porxades que permeten els recorreguts per l’interior de l’illa i la connexió amb el conjunt d’espais lliures de la zona. El conjunt entrarà en funcionament aquest 2022.

Back To Top