skip to Main Content
+34 93 662 14 41 info@garciafaura.com
Enllestit El Nou Yurbban Trafalgar Hotel

Enllestit el nou Yurbban Trafalgar Hotel

 

La cadena catalana Smart Rooms obre el seu primer equipament hoteler al centre de Barcelona. Sota la marca Yurbban Hotel, l’establiment compta amb 56 habitacions i 3 estrelles, i s’ubica al Carrer de Trafalgar, a l’antiga seu de la companyia textil Marxan. L’edifici ha estat objecte d’una profunda rehabilitació per adaptar-lo al seu nou ús. Hi ha jugat a favor l’estructura moderna amb que ja comptava l’immoble, de més de 3000 metres quadrats, i que ofereix una renovada façana que esdevé tret distintiu del nou Hotel.

 

GARCIA FAURA ha fabricat i instal·lat per aquest nou equipament una vuitantena de tancaments d’alumini amb trencament de pont tèrmic. Es tracta de finestres practicables i elevables d’altes prestacions tècniques i alts nivells d’aïllament, garantits per la combinació de perfileria avançada i vidres de baixa emissivitat.  L’empresa també ha intervingut en els 50 metres quadrats de mur cortina que conformen la nova façana de l’edifici, així com en l’entramat de lames que creen seva aparença exterior.

 

Smart Rooms ja regentava apartaments i residències, i ara amplia el negoci amb la gestió directe d’hotels, com el Yurbban Trafalgar Hotel, que compta amb habitacions de diferents tipologies, piscina a la coberta i serveis de restauració. La seva ubicació, a cavall entre l’Eixample i Ciutat Vella, doten l’equipament d’un elevat atractiu turístic. L’establiment obre portes aquest mateix mes.

Back To Top