skip to Main Content
+34 93 662 14 41 info@garciafaura.com
Garcia Faura
Garcia Faura
Garcia Faura

GARCIA FAURA fabrica i instal·la tancaments i façana per al nou Hotel SB de Sant Feliu de Llobregat

GARCIA FAURA torna a col·laborar amb el grup SB Hotels, per al qual ja ha executat equipaments com els de l’Hospitalet de Llobregat o Castelldefels. El de Sant Feliu de Llobregat serà el desè establiment de la cadena hotelera, tot convertint-se així en una de les companyies amb més habitacions disponibles a l’àrea metropolitana de Barcelona.

L’Hotel SB de Sant Feliu de Llobregat estarà ubicat al davant de la Ciutat Esportiva Joan Gamper, del Futbol Club Barcelona. Serà de quatre estrelles superior i disposarà de 160 habitacions repartides en més de 9.000 metres quadrats de superfície. També disposarà de la qualificació energètica A.

Per a l’hotel, GARCIA FAURA fabricarà i instal·larà 110 mòduls, que conformen uns elements sortints en cantonada amb un costat rectangular i un altre trapezoidal, formats per un marc d’estructura metàl·lica d’acer galvanitzat i folrats de panell compòsit sobre el qual queden fixats els tancaments fixos de perfils d’alumini que donaran singularitat a la façana de l’hotel.

Aquests mòduls s’instal·laran des de l’interior de l’obra, cosa que permetrà treballar simultàniament des de dins i fora de l’edifici. A més, també s’instal·laran 90 finestres d’alumini d’obertura oscil·lobatent de gran rendiment tèrmic i acústic, i molts mòduls de mur cortina a la planta baixa.

En aquests mòduls de mur cortina s’integraran portes de vidre i, en tot l’hotel, una desena d’accessos, a més de lluernes. Els vidres que s’usaran en aquesta obra presenten altes prestacions acústiques i tèrmiques en incorporar capes selectives o càmeres amb argó, entre altres prestacions.

Back To Top