skip to Main Content
+34 93 662 14 41 info@garciafaura.com
GARCIA FAURA Executa Les Façanes De La Nova Seu De MedicalMix

GARCIA FAURA executa les façanes de la nova seu de MedicalMix

El grup MedicalMix, que subministra productes d’oftalmologia per a quiròfans d’arreu d’Espanya, està construint una nova seu a Sant Cugat del Vallès (Barcelona), a només 300 metres de l’actual edifici corporatiu.

La nova seu tindrà una superfície total construïda de 12.940,92 metres quadrats dividits en tres plantes on hi haurà oficines, sales de reunions i polivalents, auditori, arxius i altres dedicats a serveis i magatzems.

L’edifici s’estructurarà al voltant d’un atri, un espai de gran alçada lliure situat a l’accés a l’immoble, el qual relacionarà totes les plantes a través de l’escala principal i connectat amb una zona enjardinada.

Per a aquest projecte, GARCIA FAURA desenvolupa i executa 1.150 metres quadrats de mur cortina sense perfils verticals, cosa que atorgarà a l’edifici una visual panoràmica que en definirà l’estètica exterior i la visió interior.

La façana també incorporarà un conjunt de gelosies metàl·liques com a protecció solar entre pilars, amb gairebé 700 metres quadrats de lames horitzontals, les quals combinaran materials i acabats exercint de pell exterior.

Els treballs es completaran amb la instal·lació de 500 metres quadrats de revestiments ceràmics. Tot plegat potenciarà l’eficiència energètica i la reducció dels costos energètics (a més del manteniment posterior) que busca el disseny arquitectònic de l’edifici.

Back To Top