skip to Main Content
+34 93 662 14 41 info@garciafaura.com

GARCIA FAURA rep la visita de l’alcaldessa de Gavà, Gemma Badia

Les oficines centrals de GARCIA FAURA, a Gavà, van rebre el 8 de febrer una visita institucional de l’Ajuntament de Gavà,  encapçalada per l’alcaldessa de la ciutat, Gemma Badia, qui va conèixer les instal·lacions i la gent que hi treballa.

Gemma Badia va ser rebuda per Manel Faura, propietari de l’empresa, Marta Faura, arquitecta portaveu del Consell de Direcció, i per Javier Paredes, gerent. Tots tres van acompanyar l’alcaldessa de Gavà a fer un recorregut per les instal·lacions (oficines i tallers) i també a conèixer el personal que treballa en els diferents departaments.

Un cop acabada la visita, Badia va mostrar la seva satisfacció per tenir a la ciutat una empresa “responsable i que mobilitzi prop de 200 persones, moltes de les quals són de Gavà”. També va destacar que GARCIA FAURA és “una empresa amb projecció de futur i amb implicació en el teixit empresarial local”.

De la seva banda, gerent de l’empresa, Javier Paredes, es va mostrar agraït per la visita de l’alcaldessa de Gavà i va assegurar que el contacte entre l’administració pública i les empreses “són importants i n’hi hauria d’haver més al llarg de l’any perquè surten temes molt interessants per treballar i col·laborar”.

De fet, a banda de la visita a les instal·lacions, la jornada va servir també per mantenir una reunió de treball i abordar noves vies de col·laboració i reptes compartits.

L’any 2011, l’Ajuntament de Gavà ja va reconèixer l’aportació de GARCIA FAURA al desenvolupament econòmic del municipi amb el Premi Ciutat de Gavà d’Economia. Posteriorment, l’empresa fou distingida també amb el guardó en matèria d’arrelament a la ciutat.

Back To Top