skip to Main Content
+34 93 662 14 41 info@garciafaura.com

GARCIA FAURA millorarà l’eficiència energètica de l’antiga seu de la farmacèutica Novartis a Barcelona

A finals del 2022, la multinacional farmacèutica Novartis es va vendre l’edifici de la seu espanyola, a la Gran Via de les Corts Catalanes de Barcelona (en ple districte de l’Eixample), un immoble que ocupava des dels anys 70 i que ara s’està transformant en un complex d’oficines.

L’antiga seu de la farmacèutica Novartis s’està reformant íntegrament, tant la façana com l’interior, per convertir-lo en un espai de treball modern i sostenible d’uns 13.000 metres quadrats. Hi haurà auditori, establiments de restauració, sales de reunions polivalents i un espai obert amb vistes a la ciutat de Barcelona.

Pel que fa a la façana, actualment està formada per panells d’acer i tancaments sense trencament de pont tèrmic. La intervenció de GARCIA FAURA permetrà reduir la incidència del fred i la calor, així com l’elevat soroll que registrava l’immoble a l’interior.

L’Oficina Tècnica i el taller de GARCIA FAURA, en col·laboració amb diverses empreses fabricants, han desenvolupat un conjunt de solucions tècniques que mantenen una de les principals característiques estètiques de la façana: la geometria dels vidres amb cantonades corbes.

Se substitueixen els actuals vidres per uns de majors prestacions tècniques. A més, s’afegeix un bastidor de fusta de pi per a generar l’espai necessari per a la nova dimensió del vidre. Es folra l’espai amb llana de roca i es tanca amb panells DM hidròfugs, folrats de melamina i un jonquet de fusta mecanitzat, seguint la geometria dels vidres.

En total, GARCIA FAURA intervé en la façana de l’edifici Novartis amb 551 unitats de tancaments, entre fixos (478 unitats) i balconeres (72 unitats).

Back To Top