skip to Main Content
+34 93 662 14 41 info@garciafaura.com
Mur Cortina De GARCIA FAURA Al Nou Poliesportiu Del Turó De La Peira

Mur cortina de GARCIA FAURA al nou poliesportiu del Turó de la Peira

En aquest projecte, GARCIA FAURA també instal·larà 50 metres lineals de barana i 120 metres lineals de revestiment de barana, quatre portes interiors de vidre i una lluerna de vidre. El projecte complet de l’obra barcelonina inclou una nova piscina municipal, la pista poliesportiva i la urbanització interior de l’illa, entre altres.

Està previst que les obres finalitzin cap a la segona meitat d’aquest nou any. La piscina estarà ubicada a la planta baixa del nou edifici, i una rampa exterior connectarà directament amb la pista superior del poliesportiu, la qual s’envoltarà d’una xarxa on creixerà la vegetació.

Tot l’espai s’ha dissenyat seguint els criteris de sostenibilitat. L’estructura de l’edifici serà de fusta per afavorir-ne la lleugeresa i l’adequació de l’ambient de la piscina. Es col·locarà un jardí vertical que servirà com a protecció solar i promourà la biodiversitat. L’edifici també tindrà plaques solars, fotovoltaiques i un sistema de climatització aerotèrmica.

Les obres són una antiga reivindicació del veïnat del barri barceloní, el qual demanava la remodelació completa de la piscina, construïda el 1973. A banda d’aquest equipament i del poliesportiu, el projecte contempla també la remodelació d’una pista de futbol sala propera, l’eliminació de barreres arquitectòniques i la creació de zones enjardinades als entorns d’aquests equipaments.

Back To Top