skip to Main Content
+34 93 662 14 41 info@garciafaura.com
Mur Cortina I Tancaments De GARCIA FAURA En Un Dels Edificis Del Nou Complex D’oficines Del 22@

Mur cortina i tancaments de GARCIA FAURA en un dels edificis del nou complex d’oficines del 22@

GARCIA FAURA deixarà la seva marca en un altre edifici del 22@, el districte tecnològic de Barcelona, situat al barri del Poble Nou. Serà, en concret, en un immoble del complex d’oficines que s’aixecarà a l’antic emplaçament de la fàbrica de productes químics Nubiola.

La fàbrica, que estava situada al carrer Cristòbal de Moura de la capital catalana (entre els carrers del Treball i de l’Agricultura) va funcionar durant gairebé tot el segle XX i era coneguda popularment com ‘azulete’ perquè fabricava aquest producte usat habitualment per rentar.

En aquest emplaçament de 30.000 metres quadrats, l’equip d’arquitectura GCA ha ideat un complex d’oficines d’uns 11.500 metres quadrats que reflectirà part del llegat industrial tot combinant el vidre i els maons o mantenint dempeus la xemeneia de la fàbrica, l’última gran xemeneia que va funcionar a Barcelona.

GARCIA FAURA intervindrà en un dels edificis del complex amb el desenvolupament de 1.300 metres quadrats de mur cortina amb sistema SG (sense tapetes exteriors). També es fabricaran i s’instal·laran uns 1.500 metres quadrats de tancaments, aproximadament unes 450 unitats.

Aquests tancaments consistiran en fusteries fixes i practicables de grans dimensions, amb perfileria de fulla oculta amb revestiment de xapa d’alumini interior i exterior. GARCIA FAURA també hi realitzarà altres intervencions com els revestiments metàl·lics i les baranes de vidre.

Back To Top