skip to Main Content
+34 93 662 14 41 info@garciafaura.com
Projecte De Transformació De La Torre Mapfre De Barcelona

Projecte de transformació de la Torre Mapfre de Barcelona

L’any 1992, amb l’inici dels Jocs Olímpics de Barcelona, es completava la important transformació de la capital catalana. Una de les seves principals icones passava a ser el conjunt de les torres bessones del Port Olímpic. Han passat 25 anys i, malgrat que la Torre Mapfre ha seguit un important procés de manteniment i actualització, la propietat ha decidit que ha arribat el moment de sotmetre l’edifici a una profunda transformació.

Per aquest motiu la prestigiosa consultora immobiliària CBRE ha dissenyat un projecte que contempla el reposicionament de l’edifici, amb l’objectiu d’adaptar-lo a les noves necessitats del mercat immobiliari i de negocis. Per aquest motiu es planteja la remodelació en diferents fases dels seus 45.000 metres quadrats, així com un nou model de gestió i comercialització d’espais. GARCIA FAURA podrà formar part d’aquest procés de transformació, gràcies als treballs que s’executaran en una primera fase en el basament de la torre.

En aquest sentit s’executaran inicialment 480 metres quadrats de mur cortina d’alumini en la façana d’entrada a l’edifici, així com 2.400 metres quadrats de doble pell, vidres serigrafiats i revestiment de façana dels primers 4 pisos amb un nou sistema d’extrusió especialment dissenyat per a aquest projecte. Finalment, en la zona interior del basament de la torre s’instal·laran prop de 850 metres quadrats de revestiments de vidre.

Segons ha declarat CBRE, “es tracta d’un projecte molt ambiciós que permetrà transformar la Torre Mapfre en un nou producte mitjançant l’aplicació de solucions amb un alt component tecnològic i digital, creant entorns laborals innovadors i eficients adequats a les necessitats de les empreses d’avui en dia”. Fins al moment l’edifici, de 154 metres d’alçada i 40 plantes, presentava un estat d’ocupació a l’entorn del 50%. La profunda remodelació al qual se sotmetrà en els propers mesos permetrà rellançar-lo com un nou actiu al servei de Barcelona com a capital de negocis.

Back To Top