skip to Main Content
+34 93 662 14 41 info@garciafaura.com
Taller Xapa Garcia Faura
Taller Xapa Garcia Faura
Taller Xapa Garcia Faura
Taller Xapa Garcia Faura
Taller Xapa Garcia FauraTaller Xapa Garcia FauraTaller Xapa Garcia Faura

GARCIA FAURA amplia les seves instal·lacions de Gavà

La companyia ha reorganitzat els seus centres de producció a Gavà i ja suma 16.000 metres quadrats de superfície, distribuïts en tres naus dins el Polígon Camí ral. D’aquesta manera es fa palesa l’aposta de l’empresa per la ciutat on va començar la seva activitat, fa més de 130 anys.  

GARCIA FAURA continua apostant pel centre de producció a Gavà. Amb l’objectiu d’ampliar la capacitat dels seus tallers especialitzats, la companyia ha reorganitzat els seus centres de treball, distribuint els seus espais productius i d’oficines.

La nau central el carrer Raurell segueix acollint tots els serveis tècnics i administratius, així com el magatzem central i el Taller d’Alumini.

En un segon espai, ubicat també al carrer Raurell, s’ha habilitat una nau industrial de 4.000 metres quadrats destinada en exclusiva a la manipulació i acabats de panells, cobertes i xapa metàl·lica. Aquest Taller de Xapa s’ha equipat amb el conjunt de maquinària destinada a les tasques pròpies d’aquesta àrea productiva: serres verticals de panells, cisalles hidràuliques, plegadores i premses plegadores hidràuliques.

El Taller produeix tots els elements de xapa necessaris per complementar els productes que desenvolupa i fabrica GARCIA FAURA, tant en acer com en alumini. Al mateix temps, la nau centralitza la producció de panells i materials per a revestiments exteriors i cobertura de façanes.

La companyia compta amb una tercera nau, ubicada al carrer d’Isaac Peral, on s’ubica el Taller de Ferro i Acer inoxidable. A més, aquesta nau centralitza des de fa unes setmanes  tots els serveis tècnics i comercials de la Divisió Residencial, dedicada al desenvolupament, fabricació i instal·lació de tancaments per al sector particular. En aquest espai s’ubica el nou Showroom Residencial de la companyia, una exposició oberta al públic particular que es pot visitar prèvia concertació de cita telefònica o a través del correu electrònic residencial@garciafaura.com.

Més de 16.000 m² en tres naus

Amb aquesta reorganització d’espais, GARCIA FAURA ja disposa de més de 16.000 metres quadrats distribuïts en tres naus industrials en un mateix polígon econòmic. Des d’aquest pol productiu, GARCIA FAURA abasteix tots els productes que la companyia desenvolupa i instal·la en els països en els quals està implantada.

Actualment els productes fabricats per la companyia s’envien des de Gavà a obres en construcció d’arreu de Catalunya, la resta d’Espanya, i també a França, Luxemburg i Bèlgica.

Back To Top