skip to Main Content
+34 93 662 14 41 info@garciafaura.com
Equip Guanyador Del MetròpolisLAB
Equip Guanyador Del MetròpolisLAB
Equip guanyador
Finalistes Del MetròpolisLAB
Equip finalista
Equip Guanyador Del MetròpolisLABFinalistes Del MetròpolisLAB

Finalitza el projecte de foment d’innovació i talent juvenil MetròpolisFPLab

Al llarg d’aquest curs escolar, GARCIA FAURA va ser escollida com a referent de l’àmbit industrial per a participar del projecte MetròpolisFPLab, impulsat per l’Agència de Desenvolupament Econòmic de l’Àrea Metropolitana de Barcelona i la Fundació BCN Formació Professional, amb el suport d’Innobaix, l’agència d’innovació del Baix Llobregat.

El projecte MetròpolisFPLAb permet que joves estudiants de formació professional de l’àrea metropolitana de Barcelona s’enfrontin a la resolució de reptes empresarials de molt diverses característiques. Al llarg de nou mesos, els estudiants s’organitzen per equips i escullen un dels reptes plantejats per les empreses participants. Han d’estudiar cada cas, plantejat solucions viables, analitzar els pros i contres de cada idea i acabar definint un prototip que doni resposta a la millor de les solucions possibles.

Entre les empreses participants del MetròpolisFPLab d’enguany, a banda de GARCIA FAURA, hi ha hagut Transports Metropolitans de Barcelona, el Port de Barcelona, l’Institut Català d’Oncologia, el Circuit de Barcelona-Catalunya o Aigües de Barcelona.

Els i les estudiants s’han hagut d’enfrontar a reptes de tipus logístic, de màrqueting, de sostenibilitat o de gestió de recursos.

La solució guanyadora

GARCIA FAURA plantejava un repte relacionat amb el procés de logística i expedició de productes. La solució guanyadora ha estat plantejada per un equip format per tres noies del Centre d’Art i Disseny Escola Massana de Barcelona. El jurat va valorar la seva capacitat per identificar clarament el repte i afrontar-ne la solució des d’una òptica integral i sota criteris d’economia circular.

Les tres estudiants rebran una beca de formació que les permetrà la realització de pràctiques remunerades durant 2 mesos a l’empresa, on podran treballar per dur a terme la solució plantejada, entre altres activitats que els permetran tenir un primer contacte amb el món laboral.

Back To Top