skip to Main Content
+34 93 662 14 41 info@garciafaura.com

GARCIA FAURA, amb el Màster de Façanes Lleugeres de la UPC

GARCIA FAURA ha participat recentment en la jornada titulada La formació en el sector de l’envolvent arquitectònica celebrada al Trespa Design Centre de Barcelona. La jornada va servir per presentar el Màster de Façanes Lleugeres que, després de dues edicions a Madrid, aquest any s’impartirà a la UPC de la capital catalana.

El gerent de GARCIA FAURA, l’enginyer especialitzat en façanes Javier Paredes, va formar part d’una taula rodona on va compartir protagonisme amb, entre altres, prestigiosos actors del sector com Xavi Ferrés, de Ferrés Arquitectos i Consultores, o Jesús Román, de la firma d’arquitectes Rafael de La Hoz.

La sessió va servir per presentar la tercera edició del Màster de Façanes Lleugeres que, després dos anys realitzant-se a Madrid, en aquesta ocasió es desenvoluparà a l’Escola Tècnica Superior d’Arquitectura de la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC).

El Màster busca formar enginyers en l’especialització de l’estudi, anàlisi i desenvolupament de façanes lleugeres. Una necessitat del sector, que requereix cada vegada més de tècnics especialistes que aportin coneixement i valor a una solució constructiva a l’alça.

Back To Top