skip to Main Content
+34 93 662 14 41 info@garciafaura.com

GARCIA FAURA participa en la construcció de la Ciutat de les Humanitats i les Ciències de París

Recta final de les obres que GARCIA FAURA està executant al Campus Condorcet, al nord de París (França). La també coneguda com a Ciutat de les Humanitats i de les Ciències Socials es convertirà en el campus europeu més gran dins l’àmbit de la recerca en ciències humanes i socials.

En un dels edificis del Campus, GARCIA FAURA ha instal·lat diversos tancaments de planta baixa de doble altura realitzats íntegrament amb mur cortina mixt d’acer i alumini d’aproximadament 1.500 metres quadrats.

També s’han realitzat els tancaments d’alumini de les plantes superiors, elaborats amb xassís d’alumini d’obertura practicable a la francesa, amb perfils de fulla oculta i trencament tèrmic amb un total d’aproximadament 2.780 metres quadrats.

Finalment, s’hi han instal·lat lames de perfil d’alumini d’extrusió, creant tancaments per a ventilació per un total d’aproximadament 400 metres quadrats. Actualment s’estan realitzant els treballs de repàs final i posada en funcionament de tots els elements instal·lats. Tot un repte assolit amb èxit.

Back To Top