skip to Main Content
+34 93 662 14 41 info@garciafaura.com
Aixequem La Nova Escola Hamelin – Internacional Laie A Montgat

Aixequem la nova Escola Hamelin – Internacional Laie a Montgat

 

L’Escola Hamelin – Internacional Laie destaca pel seu pla formatiu trilingüe orientat a l’obtenció d’elevats nivells acadèmics alhora que advoca per la formació en valors de responsabilitat dels seus alumnes. Des de 1989 desenvolupa la seva tasca educativa al municipi d’Alella, però els seus reptes de futur passen pel nou edifici docent que s’està construint a Montgat.

 

GARCIA FAURA ha projectat per aquest nou equipament més de 2700 metres quadrats de tancaments d’alumini amb trencament de pont tèrmic. L’obra combina portes i finestres d’obertura practicable i corredissa, en funció de les necessitats específiques de cada espai. En consonància amb l’estètica general de l’edifici, i donant cobertura al projecte arquitectònic, s’han fabricat els tancaments en acabats grisos i amb unes prestacions tècniques d’acord a les necessitats d’aïllament tèrmic i acústic d’un ús docent.

 

El nou edifici escolar, de sis plantes d’alçada, acollirà més de 1000 alumnes des de zero anys fins al batxillerat. A més, inclou un bloc per a residència d’estudiants, amb capacitat de 50 habitacions. Les noves instal·lacions permetran el trasllat de les actuals dependències d’Alella, de manera que el centre millorarà en superfície, confort i prestacions al servei de la seva tasca educativa.

Back To Top