skip to Main Content
+34 93 662 14 41 info@garciafaura.com
Preparant La Temporada Turística En Equipaments Hotelers

Preparant la temporada turística en equipaments hotelers

 

El primer quatrimestre de l'any acostuma a comportar projectes de construcció o rehabilitació vinculats al sector hoteler. Els establiments volen posar-se a punt i lluir les seves millors gales de cara a la temporada alta de turisme que comença amb l'arribada del bon temps. Per això els mesos previs a l'estiu s'intensifiquen els treballs de reforma en establiments ja existents i s'acceleren els terminis en els de nova construcció.

 

GARCIA FAURA treballa en la rehabilitació total de l'antic Hotel Sol d'Eivissa, que passarà a convertir-se en el nou Hotel Sol Beach House, referent del turisme eivissenc. Recentment han finalitzat els treballs del nou Hotel Yurbban Trafalgar, a Barcelona, on també es treballa en el nou Hotel Smart Room. A Santa Susanna es continua remodelant l'històric Hotel Alhambra, referent turístic de la costa del Maresme.

Segons dades de la Cambra de Comerç de Barcelona, el sector hoteler continuarà creixent aquest 2015, en part degut al constant augment del nombre de turistes estrangers, però també a l'increment del nombre general de pernoctacions que registra el sector. Barcelona ciutat és el reflex més clar d'aquesta tendència. En tan sols 10 anys gairebé s'han doblat el nombre d'establiments hotelers, a un ritme de creixement, en els darrers exercicis, d'entre 20 i 30 nous hotels per any.

Back To Top