skip to Main Content
+34 93 662 14 41 info@garciafaura.com
Taller Ferro Hierro Garcia Faura
Taller Ferro Hierro Garcia Faura

GARCIA FAURA: una trajectòria forjada a foc

Els orígens de GARCIA FAURA estan en el ferro. I tot i que actualment la producció en alumini ocupa la major part de la facturació de l’empresa, el ferro continua estant molt present en la companyia, amb una divisió productiva pròpia i amb el valor afegit que atorga l’Oficina Tècnica i l’experiència d’uns tècnics altament qualificats.

GARCIA FAURA és molt més que alumini. L’empresa, que té més de 130 anys d’història, es va iniciar amb el treball del ferro, especialment en la fabricació i col·locació de ferradures a les cavalleries. A poc a poc, com els cops de martell sobre l’enclusa, la feina va evolucionar cap a la serralleria i el treball amb portes, reixes i finestres. Fins que va arribar l’alumini.

L’alumini va simplificar molt la feina dels manyans en ser un sistema predissenyat que només calia acoblar. Així, l’arquitectura també va anar canviant i adoptant aquest material per als tancaments fins al punt que la majoria de projectes actuals usen preferentment l’alumini i el vidre.

Però el ferro continua ben viu a GARCIA FAURA, amb una divisió especialitzada que disposa d’una nau de 2.000 metres quadrats on es treballa el ferro i l’acer inoxidable amb la maquinària més moderna i uns tècnics altament qualificats que atorga a l’empresa un valor afegit que no està a l’abast de tots els manyans tradicionals.

I és que la divisió de ferro i acer de GARCIA FAURA disposa, entre altra maquinària, de tres serres de tall o una de doble disc només per a perfils de finestra amb una gran precisió que facilita molt el procés de soldadura. A més, gràcies als estudis i anàlisis de l’Oficina Tècnica de l’empresa, els productes finals compten amb la garantia de resistència al vent, la llum solar, la pluja i el foc.

És aquest coneixement de GARCIA FAURA el que ha convertit l’empresa en un referent del sector en aquest material, fins al punt d’haver estat escollida, per exemple, per a la construcció de quatre centres penitenciaris a l’Estat espanyol o les dependències judicials de París amb uns perfils de ferro d’altes prestacions que atorguen tota la garantia de qualitat necessària.

Back To Top