skip to Main Content
+34 93 662 14 41 info@garciafaura.com
GARCIA FAURA Enllesteix Els Treballs En Centres Educatius

GARCIA FAURA enllesteix els treballs en centres educatius

El curs escolar arrenca a Catalunya amb tres nous equipaments educatius de nova construcció en els quals ha treballat GARCIA FAURA en els darrers mesos. Es tracta del nou edifici de l’Escola Pompeu Fabra de l’Hospitalet de Llobregat, la nova Escola Marta Mata de Mataró i les noves instal·lacions de l’Escola Internacional del Camp a Salou. Totes tres entraran en funcionament, en diferents fases, durant aquest curs escolar 2012-2013.

L’Escola Pompeu Fabra de l’Hospitalet de Llobregat estrena un nou edifici de dues línies educatives que ve a substituir l’antiga escola. Tindrà capacitat per a 450 alumnes en els cicles d’infantil i de primària. Es tracta d’un centre públic, depenent de la Generalitat de Catalunya, i que ha suposat una inversió de més de 6 milions d’euros. GARCIA FAURA és la responsable del conjunt de tancaments interiors i exteriors del centre, construït per l’empresa Bosch Pascual, i que s’alça al carrer de Pi i Margall, en ple barri de Santa Eulàlia.

A Mataró també han acabat els treballs de la primera fase de l’Escola Marta Mata, construïda per COMSA-EMTE, i per a la qual GARCIA FAURA ha fabricat i instal·lat una vuitantena de finestres practicables i corredisses en sistema amb trencament de pont tèrmic, que sumen un total de 600 metres quadrats. A banda, els treballs s’han completat amb la instal·lació de 900 metres quadrats de panells de façana de tipus sandvitx. L’equipament compta amb una superfície total construïda de 4.087 m² en plantes baixa, 1a i 2a, mentre que les pistes poliesportives i els patis ocuparan una superfície urbanitzada de 3.546 m². El projecte és obra del despatx Ramón Sanabria, arquitectes associats. La inversió prevista per la Generalitat en la construcció i posada en marxa de l’escola és de 5,19 milions d’euros. La segona fase de l’escola es preveu que estigui acabada pel juny de 2013.

Finalment també és tot a punt a la nova Escola Internacional del Camp. Executades per l’empresa COMSA, i sota direcció de l’arquitecte Jordi Benedito, GARCIA FAURA ha fabricat i instal·lat més de 1.500 metres quadrats de tancaments practicables, que combinen perfileria de ferro i d’alumini. Aquests últims destaquen pel seu factor aïllant, amb trencament de pont tèrmic, i perfil de fulla oculta, de manera que garanteix la màxima lluminositat a l’interior de les aules. El nou edifici central té una superfície total de 12.500 metre quadrats, tot i que en aquesta primera fase només es desenvolupen inicialment 7.500 metres quadrats. El centre començarà el curs escolar amb 300 matrícules, que van des de preescolar fins a 3r d’ESO.

Back To Top