skip to Main Content
+34 93 662 14 41 info@garciafaura.com
Tancaments De GARCIA FAURA Al Nou MercaGavà

Tancaments de GARCIA FAURA al nou MercaGavà

 

L’Ajuntament de Gavà promou la construcció del nou Mercat Municipal de la Plaça de Catalunya. L’equipament s’alça en el solar que ocupava l’antic MercaGavà, comptarà amb una superfície comercial de 2500 metres quadrats, dels quals 1000 es destinaran a les parades de proximitat i la resta els ocuparà un nou supermercat de la cadena Mercadona. La resta de la superfície d’actuació, fins a 12000 metres quadrats, es destinaran a aparcament subterrani, logística, serveis i accessos.

 

GARCIA FAURA ha rebut l’encàrrec de fabricar i instal·lar els tancaments exteriors del nou edifici. Gairebé un centenar de portes, finestres i, principalment, tancaments fixes que dotaran l’equipament de molta lluminositat, connectant els espais interiors i exteriors per integrar l’espai comercial al conjunt urbà. En total seran més de 230 metres quadrats projectats en perfileria d’alumini amb trencament de port tèrmic, així com les portes automàtiques d’accessos. El projecte té un especial significat per a l’empresa, no tant per la seva magnitud, com pel fet que s’alci a Gavà, ciutat que acull també la seu de GARCIA FAURA. Per aquest motiu l’empresa es mostra especialment il·lusionada per desenvolupar un projecte d’especial interès social i comercial per a la seva ciutat.

 

El projecte de millora i modernització de MercaGavà inclou també la urbanització dels carrers perimetrals, de manera que el nou mercat s’integrarà millor a l’entorn urbà i suposarà guanyar nous espais de trànsit per als vianants. Els treballs han de finalitzar en aquest tram final de 2015.

Back To Top