skip to Main Content
+34 93 662 14 41 info@garciafaura.com
Fabriquem Els Tancaments Del Nou Centre Tecnològic Manresa

Fabriquem els tancaments del nou Centre Tecnològic Manresa

Aquest mes de maig comencen els treballs de fabricació dels tancaments del nou CTM, obra que executa l’UTE formada per la Constructora Calaf, Teyco i el Grup Soler. L’encàrrec contempla la fabricació i posterior instal·lació de 150 finestres en Sistema Cor70 Fulla oculta, a banda de 2.000 metres quadrats de mur cortina, 1.400 metres quadrats de revestiment de façana, 1.500 metres quadrats de pell exterior i 250 metres quadrats de passarel·la, entre d’altres actuacions.

La Fundació CTM té com a objectiu contribuir eficaçment a la millora de la competitivitat i al progrés tecnològic de l’empresa mitjançant la prestació de serveis especialitzats i l’execució de projectes de Recerca, Desenvolupament i Innovació. El nou edifici formarà part de l’anomenat Parc Tecnològic del Bages i neix amb l’objectiu de millorar la projecció i impuls de la institució, potenciant encara més el seu paper de motor de l’economia de la Catalunya central. El nou edifici centralitzarà els serveis de qualitat de la Fundació i està cridat a esdevenir un important referent en investigació i desenvolupament tecnològic del país.

Està previst que el conjunt del procés d’instal·lació en obra dels tancaments s’executi entre els mesos de maig i desembre d’aquest any. L’obra del nou edifici del Centre Tecnològic de Manresa té un pressupost global de més de 10 milions d’euros i ha d’entrar en funcionament durant el primer trimestre de 2013.

Back To Top