skip to Main Content
+34 93 662 14 41 info@garciafaura.com
El SelvaMar Business Campus Comença La Seva Activitat Al 22@ De Barcelona

El SelvaMar Business Campus comença la seva activitat al 22@ de Barcelona

El parc empresarial SelvaMar Business Campus, amb façanes desenvolupades per GARCIA FAURA, ja està comercialitzant els seus espais i començant a rebre els primers ocupants. Es tracta d’un complex de quatre edificis que sumen més de 30.000 metres quadrats d’oficines modernes, saludables i productives.

El SelvaMar Business Campus, que està situat al 22@, el districte d’innovació tecnològica de la capital catalana, disposa de quatre edificis: l’Arroba Building, l’Espacio Building, el Control Building i l’Alt Building. Aquest darrer és el més alt, amb 13 plantes (amb més de 10.000 metres quadrats d’oficines) i una terrassa de 429 metres quadrats.

El parc empresarial presenta unes oficines àmplies i lluminoses, polivalents i modulars, a més d’àrees verdes a l’aire lliure, espais per a reunions i un entorn que facilita un treball dinàmic i saludable, amb una ubicació perfecta per desplaçar-se per la ciutat en qualsevol mena de transport.

A més, el projecte disposa dels certificats mediambientals WELL Gold i LEED Platinum perquè els edificis permeten estalviar més de la meitat del consum d’aigua en interiors i recicla tota la que es fa servir per regar les zones verdes. També es controla la ventilació dels interiors amb sensors de CO₂ i s’afavoreix la producció d’energies renovables i disposa d’una zona de reciclatge de residus, entre altres mesures.

Una part important de la contribució a l’eficiència energètica del complex l’aporta la façana desenvolupada per GARCIA FAURA. 18.000 metres quadrats de mur cortina de tipus stick, format per envidriaments amb serigrafia digital, en un projecte de gran envergadura i singularitat cridat a convertir-se en referència al districte tecnològic de la capital catalana.

GARCIA FAURA també signa, en aquest projecte, altres intervencions, com la fabricació i instal·lació de 150 finestres projectants, 60 portes, 3.200 metres lineals de lames verticals i 350 metres quadrats de sistemes de lames ventilades, entre altres actuacions.

Back To Top