skip to Main Content
+34 93 662 14 41 info@garciafaura.com
GARCIA FAURA Vesteix El Nou Hotel Hilton De Bogotà

GARCIA FAURA vesteix el nou Hotel Hilton de Bogotà

 

El nou Hotel Hilton Bogotá Corferias comptarà amb 414 habitacions i s'aixeca en una ubicació estratègica: al costat del Centre Internacional de Negocis i Exposicions de Bogotà i el Centre Internacional de Convencions Àgora, que desenvolupa la Cambra de Comerç de Bogotà. Un nou centre neuràlgic de negocis, relacions empresarials i oci, que es troba, a més, a tan sols 10 minuts de l'Aeroport Internacional El Dorado. Aquest fet el converteix en excel·lent referent per als viatgers arribats a El Dorado per la seva estada de negocis a Corferias.

 

L'empresa GARCIA FAURA, que segueix consolidant la seva activitat a Colòmbia després de projectes tan emblemàtics com l'ampliació del propi Aeroport o l'edifici Torre Vitrvm, ha rebut l'encàrrec d'incorporar-ara a l'equip tècnic que farà possible aquest nou hotel. D'aquesta manera, s'encarregarà del desenvolupament tècnic de l'aspecte exterior de l'edifici, fabricant i instal·lant 10.500 metres quadrats de façana modular que integra el conjunt de finestres de les habitacions. A més, també executarà 4.000 metres quadrats de mur cortina de tipus stick, conformant un envoltant exterior de gran bellesa, funcionalitat i lluminositat.

 

Els treballs estan previstos que finalitzin el proper any 2018, moment en el qual l'hotel ha de poder començar a operar coincidint amb la reactivació econòmica del propi entorn.

Back To Top