skip to Main Content
+34 93 662 14 41 info@garciafaura.com
Tancaments I Mur Cortina De GARCIA FAURA Per Al Nou Edifici Del Campus Docent Sant Joan De Déu

Tancaments i mur cortina de GARCIA FAURA per al nou edifici del Campus Docent Sant Joan de Déu

Al Parc Sanitari Sant Joan de Déu, a Sant Boi de Llobregat, es construeix el nou edifici que acollirà el Campus Docent Sant Joan de Déu. L’obra final representarà un concepte d’espai sostenible que vol ser un referent en l’àmbit educatiu de la salut, tant en l’àmbit nacional com internacional. I GARCIA FAURA hi deixarà la seva empremta.

El Campus Docent de Sant Joan de Déu, adscrit a la Universitat de Barcelona, imparteix diverses formacions relacionades amb la salut, la cura de les persones i la qualitat de vida (graus, cicles formatius, màsters i postgraus), a més de generar i potenciar processos d’investigació i de producció científica.

El nou edifici que s’aixeca dins el Parc Sanitari de Sant Boi de Llobregat incorpora destacades premisses en matèria d’eficiència energètica i sostenibilitat. S’ha dissenyat per crear entorns de treball que facilitin els processos d’estudi i aprenentatge, amb espais polivalents i flexibles tant per al professorat com per a l’alumnat i afavorir així el benestar de la comunitat educativa.

Per fer realitat aquest projecte, GARCIA FAURA treballa en la fabricació i instal·lació de 61 unitats de tancaments metàl·lics, amb perfil d’alumini amb trencament de pont tèrmic i vidres d’altes prestacions acústiques i de control solar.

GARCIA FAURA també desenvolupa 1.282,74 metres quadrats de mur cortina, el qual incorpora tancaments d’obertura corredissa. La façana busca resoldre les exigències d’eficiència energètica contemplades en el projecte, amb una solució que farà de la façana un element clau en el caràcter sostenible de l’edifici.

Back To Top