skip to Main Content
+34 93 662 14 41 info@garciafaura.com
GARCIA FAURA Assolirà Els 39,5 Milions D’euros De Facturació Aquest 2021

GARCIA FAURA assolirà els 39,5 milions d’euros de facturació aquest 2021

La xifra pràcticament igualarà el volum de negoci del passat exercici i manté la tendència de creixement continuat i sostingut dels darrers anys. La companyia manté presència a l’estat espanyol, França i Luxemburg, i tancarà l’any amb poc més de 400 projectes executats, un nombre similar al dels anys 2018 i 2019.

GARCIA FAURA tancarà l’exercici de 2021 amb una xifra de negoci propera als 40 milions d’euros, consolidant el volum de facturació de 2020 i creixent un 14% respecte a 2019, en l’etapa prepandèmia. Un bon balanç, donades les circumstàncies derivades encara de la crisi sanitària i econòmica de la covid-19 i les conseqüències globals de l’increment dels preus de les matèries primeres i els subministraments.

El principal mercat de negoci de GARCIA FAURA continua sent a l’estat espanyol, concentrat al voltant de Barcelona i Madrid. El percentatge de facturació generat en els mercats exteriors enguany representarà un 20% del volum anual, a través dels projectes que la companyia ha executat -o està executant encara- principalment a París i Luxemburg. En total, el conjunt de divisions de negoci de la companyia hauran executat aquest 2021 un total de 400 projectes constructius, tant d’obra nova, de rehabilitació o residencial.

Optimisme, perseverança i garantia de futur

Són innegables les dificultats que travessa encara l’economia mundial i la incertesa de l’evolució dels mercats a causa de l’escalada de preus de subministraments com l’electricitat, els combustibles o les matèries primeres. Una situació que, en menor o major mesura, dibuixa cada dia escenaris de gran complexitat per a qualsevol companyia. Superats els embats que puguin haver sorgit, i preparats per superar els que puguin sorgir en qualsevol moment, GARCIA FAURA es manté confiada en el futur.

És per això que la companyia manté els seus plans d’inversió i desenvolupament per al proper exercici. En aquest sentit, segueixen endavant amb els programes de digitalització i automatització de processos que l’empresa va iniciar l’any 2018, prioritzant aquests eixos en el seu pla de gestió interna. També enguany s’ha posat en marxa el nou showroom Residencial de GARCIA FAURA, que la companyia seguirà desenvolupant i potenciant en els mesos vinents.

GARCIA FAURA combinarà aquesta política de desenvolupament amb la sensatesa que requereix la situació actual, fent un seguiment permanent de l’evolució dels mercats i ajustant la despesa d’inversió a les necessitats de cada moment.

Back To Top