skip to Main Content
+34 93 662 14 41 info@garciafaura.com
El Poliesportiu Turó De La Peira, Premi Mapei 2019 D’arquitectura Sostenible

El Poliesportiu Turó de la Peira, premi Mapei 2019 d’arquitectura sostenible

El projecte, en el qual hi va participar GARCIA FAURA, ha obtingut el primer premi d’aquests guardons que reconeixen l’aportació de projectes constructius al model d’arquitectura sostenible. Segons el jurat, l’edifici “simplifica la complexitat de la sostenibilitat mitjançant un projecte en què cada element contribueix a resoldre totes i cadascuna de les dificultats amb estratègies bàsiques com la il·luminació natural, que genera espais de gran qualitat“.

Precisament, la feina de GARCIA FAURA en aquest projecte va consistir en el desenvolupament, fabricació i instal·lació dels elements de façana, essencials per a dotar l’edifici d’aquesta il·luminació natural que posa de manifest el jurat.

El projecte és obra dels arquitectes Anna Noguera i Javier Fernández.  Destaca per la seva contribució a la millora de l’espai on s’alça, convertint en oportunitat per al projecte els aspectes adversos de la realitat existent i transformant l’edifici en un objecte paisatgístic singular.

L’equipament esportiu, ubicat al barri del Turó de la Peira de Barcelona, es va dissenyar seguint plens criteris de sostenibilitat. L’estructura de l’edifici és de fusta per afavorir-ne la lleugeresa i l’adequació de l’ambient de la piscina interior. Del seu exterior en destaca el jardí vertical, que serveix com a protecció solar i element de promoció de la biodiversitat.

Back To Top