skip to Main Content
+34 93 662 14 41 info@garciafaura.com

Tancaments i mur cortina de GARCIA FAURA al nou centre logístic d’Amazon a Figueres

La companyia participa en la construcció del nou centre logístic dAmazon a Far dEmpordà (Girona), a poca distància de Figueres, i que es preveu que entri en funcionament durant el primer trimestre daquest any.

Començat a construir la passada primavera, el centre logístic té més de 160.000 metres quadrats i està localitzat en el polígon industrial Logis Empordà. Sespera que generi uns 200 llocs de treball.

Per a aquest projecte, GARCIA FAURA ha fabricat i està instal·lant 1.600 metres quadrats de tancaments fixos correguts dalumini i vidre, fabricats a partir d’un sistema industrial que ofereix un gran rendiment tèrmic i acústic.

També s’hi desenvolupen 30 unitats de tancaments motoritzats, en aquest cas amb un sistema de perfileria industrial, que aporta unes prestacions d’aïllament que contribueix a reduir el consum energètic de la instal·lació.

Finalment, GARCIA FAURA també ha dotat el centre logístic dAmazon a Figueres de 360 metres quadrats de mur cortina amb un sistema de façana lleugera i deu portes daccés dalumini i vidre.

El magatzem serà un dels centres de referència d’Amazon no només a lestat espanyol, sinó també al sud de França. Amb ell, la companyia nord-americana tindrà més de 30 centres a lestat, un terç dels quals a Catalunya.

Back To Top