skip to Main Content
+34 93 662 14 41 info@garciafaura.com
GARCIA FAURA Reforça La Seva Presència A La Ciutat De Luxemburg

GARCIA FAURA reforça la seva presència a la ciutat de Luxemburg

GARCIA FAURA reforça la seva presència a la ciutat de Luxemburg. Després de participar en la construcció d’un edifici d’oficines i d’un hotel al prestigiós barri de Kirchberg, ara l’empresa deixarà la seva empremta en la nova seu del banc italià Intesa Sanpaolo, situat al nou barri de la Cloche d’Or, al sud de la ciutat.

L’edifici constarà de vuit plantes amb 10.518 metres quadrats més tres nivells soterrats amb 85 places d’aparcament. L’immoble també tindrà un auditori amb 200 places, sobre el qual hi haurà una terrassa d’un restaurant per al personal, amb capacitat per a 150 persones.

GARCIA FAURA desenvoluparà, fabricarà i instal·larà els tancaments de la planta baixa i un mur cortina d’uns 445 metres quadrats amb un sistema constructiu que garanteix la màxima entrada de llum natural. Integrades en aquest mur cortina també s’instal·laran 12 portes que oferiran uns alts nivells d’aïllament tèrmic, estanquitat a l’aire i a l’aigua.

Els treballs es completaran amb la fabricació i instal·lació del conjunt de portes automàtiques, el desenvolupament de 300 metres quadrats de revestiments metàl·lics amb xapa d’alumini per als pilars de planta baixa, i 235 metres quadrats de mur cortina per als loggies de plantes superiors.

Back To Top