skip to Main Content
+34 93 662 14 41 info@garciafaura.com

GARCIA FAURA comercialitza el primer sistema d’alumini reciclat certificat del mercat

A l’escalf de la recent cimera pel clima celebrada a Madrid i amb la voluntat de sumar noves iniciatives a favor de la sostenibilitat en el nostre sector, GARCIA FAURA ha acordat amb la multinacional Hydro la comercialització d’una nova gamma d’alumini reciclat. Es tracta del sistema Hydro CIRCAL 75r, que es troba disponible en sistemes de tancaments i façanes de les marques Technal i Wicona.

Es tracta d’un material fabricat amb un mínim del 75% d’alumini reciclat provinent del postconsum; és a dir, que prové de façanes i finestres desmuntades d’edificis en procés d’enderroc.

La refundició d’aquest material usa només el 5% de l’energia necessària per a l’alumini primari i genera la petjada de diòxid de carboni (CO2) més baixa del món. És a dir, que per cada quilo d’alumini Hydro CIRCAL 75r es garanteix una petjada inferior a 2,3 kg per CO2. Actualment, la petjada de carboni a Europa és de 8,6 kg de CO2 per cada kg d’alumini.

D’aquesta manera, el procés d’obtenció d’aquest alumini reciclat és deu cops més pur que els sistemes convencionals, amb emissions de CO2 molt per sota de les habituals, un 40% més baixes en comparació amb les emissions generades en la producció d’alumini convencional i amb la mateixa qualitat.

El futur de la construcció i del nostre planeta passa pel reaprofitament dels recursos i materials, especialment d’aquells que es poden reutilitzar de manera sostenible, com el cas de l’alumini. Així, GARCIA FAURA posa el seu granet de sorra en fer el nostre entorn més habitable i respectuós amb el medi ambient, gràcies al compromís de marques com Technal i Wicona, i dels serveis de desenvolupament i innovació de la multinacional Hydro.

Back To Top