skip to Main Content
+34 93 662 14 41 info@garciafaura.com
GARCIA FAURA En El Nou Projecte D’SB Hotels

GARCIA FAURA en el nou projecte d’SB Hotels

SB Hotels obrirà a finals del 2013 un nou hotel de quatre estrelles a la Plaça Europa de l'Hospitalet de Llobregat. L'establiment comptarà amb 245 habitacions i se sumarà als sis que ja té el grup en funcionament en altres punts de Catalunya. L'hotel SB Plaça Europa sumarà les seves places a les 2500 amb què ja compta la ciutat de l'Hospitalet, la majoria en l'anomenat Districte Econòmic de Gran Via, davant de la Fira de Barcelona. Això situa la ciutat al mapa del turisme de negocis català.

GARCIA FAURA ha rebut l'encàrrec de desenvolupament del projecte d'arquitectura en alumini i vidre relativa a la partida de tancaments i façana de vidre. Respecte aquesta última, es fabrica i instal·la una zona de 250 metres quadrats de mur cortina, amb tapeta horitzontal i vertical. El conjunt de tancaments, més de 330 unitats, està dotat de trencament de pont tèrmic i perfileria d’alumini de fulla oculta. Un sistema de fabricació que combina unes prestacions tècniques molt altes amb una estètica impecable. Presenten una línia sòbria amb una petita motllura interior que dóna una aparença esvelta creant un simbòlic joc d’ombres. Les finestres es completen amb un aplacat superior de xapa d’alumini.

La cadena SB Hotels, gestionada per la barcelonina Gerard Corporation, de la família Subirats Berenguer, comptarà així amb una oferta d'allotjament de més de 1200 habitacions en set establiments de propietat. La darrera adquisició va ser l'hotel BCN Events de Castelldefels, amb participació també en el seu dia de GARCIA FAURA en el projecte constructiu. A més, gestiona els hotels SB Express Tarragona, el Ciutat de Tarragona i el Corona Tortosa a la demarcació de Tarragona, i els establiments Icària Barcelona i Diagonal Zero, a Barcelona.

Back To Top