skip to Main Content
+34 93 662 14 41 info@garciafaura.com
Un Nou Edifici Pel Futur Carrer Cal Cisó Del Barri De La Marina A Barcelona.

Un nou edifici pel futur carrer Cal Cisó del barri de la Marina a Barcelona.

 

El suburbi de la Marina s’estén sobre unes 80 hectàrees al peu de Montjuic i està delimitada per la Gran Via de l’Hospitalet i el recinte 2 de Fira de Barcelona. L’esmentada barriada s’ha dissenyat per poder acollir un total de 30.000 immobles, dels quals un 47% (gairebé 12.000 d’aquestes residències) seran de protecció oficial.

L’equip d’arquitectes del projecte ha dissenyat un edifici de sis plantes i sis escales que contindrà un total de 68 habitatges, 44 d’ells de protecció oficial i uns altres 18 destinats a famílies de la Guàrdia Civil, segons un conveni signat entre el Consorci de la Zona Franca i el Ministeri de l’Interior, arrel de l’afectació que han patit les famílies durant el procés d’urbanització de l’àrea.

 

Per la seva banda GARCIA FAURA treballarà per realitzar el tancament de l’edifici amb més de 250 finestres que destaquen sobretot per oferir els màxims nivells d’estanquitat, estalvi energètic i protecció acústica gràcies a un vidre de càmera i el trencament tèrmic que ofereix la perfileria d’alumini. Alhora aquestes finestres ofereixen el sistema de microventilació, que suposa un mètode pràctic i efectiu a l’hora de regenerar l’aire interior dels habitatges, a banda d’esdevenir una mesura complementària de seguretat. A banda de les finestres l’empresa s’encarrega d’instal·lar 16 portes d’alta resistència.

 

L’obra iniciada el gener d’aquest any 2016 manté la previsió de finalitzar-se a principis de 2017 per donar-li ús el més aviat possible, reubicant les famílies afectades i poder donar entrada a nous habitants al barri.  

Back To Top