skip to Main Content
+34 93 662 14 41 info@garciafaura.com
Segur De Calafell Estrenarà Nou Institut El Proper Curs Escolar 2016-2017

Segur de Calafell estrenarà nou institut el proper curs escolar 2016-2017

 

L’institut estarà ubicat en una parcel·la de gairebé 8.000 m² i constarà d’una superfície útil de 3.200 repartits en quatre plantes i un pati amb pista esportiva de 4.200 m², acompanyat d’una zona de servei. A banda d’aquest equipament, La Talaia comptarà amb aules d’estudi, biblioteca, un gimnàs d’uns 380m2, sala-teatre, cafeteria-menjador, consergeria i sales. Amb tot, l'equipament estarà disponible al setembre per complaure les necessitat de l’equip docent i escolar, l’alumnat i AMPA.

 

Per aquest edifici GARCIA FAURA ha desenvolupat un recobriment de xapa d’alumini negre de 2217 m² el qual destaca per una gran resistència i durabilitat, atorgant una estètica exterior pròpia i diferenciada a l’edifici. Un altre punt a destacar és la instal·lació de més de 140 finestres, portes i sortides d’emergència pensades per oferir els màxims nivells d’estanquitat, estalvi energètic i protecció acústica gràcies a un vidre de càmera i el trencament tèrmic que ofereix la perfileria d’alumini.

 

La fase final de les obres de construcció del nou Institut La Talaia s’enllestirà durant l’estiu, de manera que l’equipament pugui estar operatiu per a l’inici del proper curs escolar. D’aquesta manera el municipi podrà estrenar el nou institut amb plenes garanties per a la comunitat educativa a la qual donarà servei.

Back To Top