skip to Main Content
+34 93 662 14 41 info@garciafaura.com
Construcció Del Nou Institut Químic De Sarrià

Construcció del nou Institut Químic de Sarrià

La constructora FCC és l’encarregada d’aixecar el nou edifici de l’Institut Químic de Sarrià (IQS) a l’avinguda Via Augusta de Barcelona, en un terreny de gairebé 5.000 metres quadrats. Es tracta d’un edifici d’arquitectura sostenible que acollirà els estudis de la Facultat d’Economia i els Executive Programs. Un cop inaugurat el nou edifici, els espais que actualment ocupa la Facultat d'Economia, passaran a ser utilizats per l'Escola Tècnica Superior IQS que ampliarà els seus tallers i laboratoris.

Les noves instal·lacions comptaran amb una quinzena d’aules d'una capacitat mitjana de 60 places, despatxos per a professors, deganat i serveis administratius, les dependències per a l'IQS Business Alumni i Relacions Internacionals, zona d'aules dels Programes per a Executius, entre d’altres. El nou edifici comptarà amb 170 places d’aparcament. L’obra total té un cost de 10,8 milions d’euros i el seu finançament es realitza, en part, amb un novedós programa de mecenatge, que permet a grans empreses de diferents sectors participar del projecte, fins i tot, apadrinant aules.

GARCIA FAURA comença aquesta tardor els treballs de fabricació i posterior instal·lació del conjunt de tancaments interiors i exteriors que vestiran el nou edifici. Es tracta d’un total de 185 unitats entre finestres, portes i tancaments fixos. Tot plegat representa més de 1.180 metres quadrats del conjunt de l’obra. La perfileria que s’emprarà és de Technal, amb diferents sistemes en funció de les característiques del tancament, les condicions de l’espai en què s’ha d’instal·lar i l’ús posterior que se li ha de donar. En aquest sentit es combinen les sèries N'Epure, Lumeal, GTI, FXI, FX i PG. A banda d’aquests tancaments, GARCIA FAURA també realitzarà per a l’IQS diferents treballs de folrats de xapes, panell composite i panell sandwitx.

El nou edifici de l’IQS, membre fundador de la Universitat Ramon Llull, servirà per impulsar nous projectes de formació per a directius i executius, en la línia d’ampliar la qualitat i l’excel·lència formativa del centre. L’Institut Químic de Sarrià porta més de cent anys nodrint milers d’empreses d’arreu del món d’enginyers amb elevades competències i ampliant els valors de l’ètica en l’empresa.

Back To Top