skip to Main Content
+34 93 662 14 41 info@garciafaura.com
GARCIA FAURA A La Nova Terminal Grimaldi Del Port De Barcelona

GARCIA FAURA a la nova Terminal Grimaldi del Port de Barcelona

El Port de Barcelona continua avançant en el seu lideratge com a punt estratègic de la Mediterrània, amb la inversió de 20 milions d’euros realitzada pel grup Grimaldi en la seva nova terminal del Moll de Costa. La nova infraestructura, dissenyada per Yannic Levêque, tindrà una capacitat per a 1.800 passatgers d'embarcament i desembarcament. Inclou un edifici de tres plantes amb una superfície de 3.750 metres quadrats, una esplanada pavimentada i una plataforma amb tres passarel·les de connexió entre la terminal i els atracaments.

GARCIA FAURA ha rebut l’adjudicació dels treballs de fabricació i instal·lació del mur cortina de façana, així com el conjunt de tancaments exteriors que donaran aparença, confort i qualitat a aquesta nova infraestructura. Aquest mes de gener s’ha fet l’acte oficial de col·locació de la primera pedra de la instal·lació, tot i que les obres ja fa uns mesos que van començar. De fet es preveu que la nova Terminal Grimaldi del Port de Barcelona entri en funcionament aquest proper estiu.

Durant l’acte de presentació de la nova instal·lació, tant el conseller de Territori i Sostenibilitat, Santi Vila, com el president del Port de Barcelona, Sixte Cambra, han destacat la "vitalitat" del port i la importància en el seu creixement de la col·laboració públic-privada. Aquesta no és la primera actuació que GARCIA FAURA realitza al Port de Barcelona. L’empresa ja ha intervingut en equipaments i instal·lacions com la nova terminal de contenidors de Tercat.

Back To Top