skip to Main Content
+34 93 662 14 41 info@garciafaura.com
Rehabilitació De L’escola Pau Casals.

Rehabilitació de l’escola Pau Casals.

 

Amb aquesta rehabilitació l’ajuntament espera satisfer i sobretot millorar la qualitat dels alumnes que donaran ús a les instal·lacions el pròxim curs. En una primera fase, el treball que s’ha dut a terme dintre de l’escola ha passat per la remodelació de la consergeria, els lavabos, els paviments i fusteries interiors de l'edifici com també la millora de la instal·lació elèctrica i la calefacció, entre d'altres. Aquest estiu s’inicia la segona fase, per tal de millorar la façana i habilitar un ascensor al centre. Les obres es van dissenyar amb l'objectiu d'evitar al màxim possible les molèsties a infants i docents. És per això que des de la direcció del centre s'ha volgut agrair l'esforç a les empreses per adaptar-se als horaris acadèmics.

 

GARCIA FAURA intervé en la segona fase d’aquesta obra per instal·lar les finestres tant de les façanes sud i nord. Es va decidir fabricar finestres amb trencament de pont tèrmic que destaquen per un major aïllament que garantirà el confort als usuaris del centre. L’empresa compta amb una llarga trajectòria tant en rehabilitació com en obra nova destinada a usos docents, essent especialment efectiva quan aquests treballs solen realitzar-se en època de vacances escolars.

 

Les obres d’aquesta rehabilitació estaran finalitzades abans de l’inici escolar per així evitar entorpir el dia a dia d’alumnat i professorat.

Back To Top