skip to Main Content
+34 93 662 14 41 info@garciafaura.com
Un Nou Curs Per A Nous Equipaments Educatius

Un nou curs per a nous equipaments educatius

 

L’obra més emblemàtica està sent el nou complex educatiu de l’Escola Hamelin Internacional Laie a Montgat. Aquí s’han fabricat i instal·lat prop de 3000 metres quadrats de tancaments d’alumini amb trencament de pont tèrmic, així com d’altres treballs de façana, vidrieria i acabats. Les noves instal·lacions, amb una superfície total de 15.000 metres quadrats, encaren la recta final de les obres, amb l’objectiu posat en traslladar l’activitat al nou edifici durant els propers mesos.

 

Qui sí que estrena curs en un nou edifici són els alumnes de l’Institut Esteve Albert de Sant Vicenç de Montalt. El nou institut té una superfície construïda de 4425 m2, dividits en tres plantes, un gimnàs i una pista esportiva exterior. GARCIA FAURA hi ha fabricat i instal·lat el centenar de tancaments d’alumini entre portes, finestres, mòduls i fixes. Tots ells amb altes garanties tèrmiques i elevades prestacions d’aïllament acústic. A Ullastrell, també comencen curs en el nou edifici de l’Escola Serralavella, tot i que aquí les instal·lacions ja es van inaugurar durant el passat semestre.

 

Finalment l’empresa treballa encara a dia d’avui, segons el calendari previst, en dos centres més: l’Escola La Benaula, a Caldes de Malavella, i l’Escola Els Vinyals, a Lliçà de Vall. En ambdós casos GARCIA FAURA executa la partida de tancaments i xapats. Més de 200 mòduls d’obertura practicable i corredissa que ja s’estan instal·lant per part dels equips destinats per l’empresa a cada un dels centres. Aquestes dues escoles han de quedar enllestides al llarg del curs que ara comença.

Back To Top