skip to Main Content
+34 93 662 14 41 info@garciafaura.com
Adjudicada La Torre Vitrvm De Richard Meier A GARCIA FAURA COLOMBIA

Adjudicada la Torre Vitrvm de Richard Meier a GARCIA FAURA COLOMBIA

 

Torre Vitrvm és el primer projecte a Colòmbia dissenyat per Richard Meier & Partners. El projecte conceptual està inspirat en la bellesa del seu entorn immediat i el seu objectiu és reflexionar, respectar i participar de la naturalesa que convergeix en el lloc. La construcció es caracteritza per la seva forma singular, prismàtica i clarament articulada per plecs, plànols i superfícies tallades que responen a les funcions internes, en relació amb el context immediat, l'orientació a les vistes i la privacitat de cada unitat.

 

GARCIA FAURA desenvolupa per a aquest singular projecte dos tipus de façanes lleugeres: 7000 metres quadrats de vidre i 5000 metres quadrats de panell d'alumini. La perfileria amb la qual s'executarà l'estructura de façana, de desenvolupament i extrusió alemanyes, compta amb altes prestacions tècniques i unes qualitats de primer ordre. Els vidres, produïts expressament per al projecte, estan formats per una lluna extraclara exterior, una capa de control solar i una lluna interior amb capa baix emissiva. Aquesta combinació permet una gran reducció de la transmitància tèrmica i un elevat control del factor solar, creant una gran sensació de confort interior i mantenint la màxima transparència visual que persegueix el projecte arquitectònic.

 

Els treballs a executar per GARCIA FAURA inclouen altres zones de vidre amb vidres serigrafiats i opacs. També diferents obertures de tipus practicable, oscil·lobatent i corredís, amb perfils d'alumini amb trencament de pont tèrmic i estètica de fulla oculta. Els sistemes de façana i els tancaments d'alta especificació han estat calculats i assajats per aconseguir una alta atenuació acústica i una total impermeabilització. A més, tots els sistemes que s'utilitzaran han estat homologats segons normes d'estandardització europees i americanes.

 

El projecte es completa amb una sèrie d'equipaments per als residents, incloent un saló d'usos múltiples, jardins, piscina coberta, gimnàs i sala de jocs per a nens. El disseny interior respon als principis projectats per Richard Meier, incorporant una paleta de materials rics en textures i colors subtils, que interactuen amb el control de la llum, les ombres, els plens i buits. L'arquitectura al servei del benestar de les persones.

Back To Top