skip to Main Content
+34 93 662 14 41 info@garciafaura.com
Premi Indústria 2011

Premi Indústria 2011

GARCIA FAURA ha estat guardonada amb el Premi Ciutat de Gavà d’Indústria i Comerç 2011, atorgat per l’Ajuntament de la ciutat i escollit per mitjà d’un jurat format per representants dels teixits social i econòmic local. El guardó reconeix la trajectòria empresarial de GARCIA FAURA, així com el seu arrelament al territori on desenvolupa la seva activitat des de fa més de 100 anys.
Segons paraules del jurat “GARCIA FAURA és una empresa sòlida i amb anys d’història, que ha estat clau en el teixit econòmic local”. L’alcalde de Gavà, Joaquim Balsera, ha volgut felicitar l’empresa, perquè és “un fidel reflex del que és Gavà: treball, imaginació, vinculació i honestedat”. De la seva banda, Manel Faura, gerent de GARCIA FAURA, s’ha mostrat content i agraït per un guardó que ha volgut dedicar al seus avantpassats que, segons ha afirmat, “estarien molt orgullosos que Gavà, l’indret on es van arrelar, els donés aquest premi. És un honor”.
El reconeixement és un impuls per a la tasca d’arrelament al territori que defensa l’empresa i que es materialitza en diferents accions engegades de manera transversal pel conjunt de GARCIA FAURA.

Back To Top