skip to Main Content
+34 93 662 14 41 info@garciafaura.com
GARCIA FAURA Renova La Façana De L’edifici Beethoven De Barcelona

GARCIA FAURA renova la façana de l’edifici Beethoven de Barcelona

 

Situat a la zona alta de Barcelona, en una localització privilegiada per a un ampli sector de negocis, l’edifici Beethoven ocupa una superfície de gairebé 7.000 metres quadrats destinats a locals comercials i a oficines. L’immoble ofereix un disseny funcional i pràctic que busca l’eficàcia i la rendibilitat de l’espai sense renunciar al confort.

 

Amb aquestes premises, GARCIA FAURA ha iniciat la rehabilitació de la façana de l’edifici Beethoven amb la instal·lació d’un nou mur cortina per davant de l’existent. Es tracta d’uns 2.178 metres quadrats, integrat per 203 finestres, amb acabat de tipus acer Corten. Aquestes finestres disposen d’una fulla practicable d’obertura interior inserides dins el mur cortina.

 

Per a aquest projecte, l’Oficina Tècnica de GARCIA FAURA ha treballat amb un sistema de treball especialment innovador, que permet instal·lar la nova façana per davant de la ja existent. Un cop finalitzades les tasques, la façana vella serà desmuntada des de l'interior. Es tracta d’una solució que permetrà que l'immoble, situat en una de les zones més cotitzades i selectes de la capital catalana, no quedi desvestit durant el procés i, per tant, la ingerència en el seu funcionament diari sigui menor.

Back To Top