skip to Main Content
+34 93 662 14 41 info@garciafaura.com
Nova Biblioteca Pública A Sant Sadurní D’Anoia

Nova biblioteca pública a Sant Sadurní d’Anoia

 

El municipi penedesenc està rehabilitant l’edifici de les antigues escoles de la Plaça Nova per acollir un nou equipament municipal que, entre d’altres, acollirà les noves instal·lacions de la Biblioteca pública. En concret s’habilita la planta baixa i la primera planta per a la ubicació de la biblioteca, mentre que la planta soterrada donarà servei a l’arxiu municipal i dependències d’administració. 

 

GARCIA FAURA participa del procés de construcció d’aquest nou equipament, havent rebut l’encàrrec de fabricar i instal·lar els tancaments exteriors, una lluerna, un petit mur cortina i el bloc de mampares i portes de vidre interiors. El conjunt de tancaments exteriors, que sumen 250 metres quadrats, es desenvolupen amb perfileria d’alumini de fulla oculta, fet que permet minimitzar l’impacte de volum de perfil i guanyar en màxima lluminositat interior. Els vidres, a més, presenten una capa de baixa emissivitat, fet que confereix encara major confortabilitat a l’equipament. El mateix passa amb la lluerna i el mur cortina, que sumen prop de 210 metres quadrats i mantenen l’estètica general del projecte arquitectònic.

 

L’empresa treballarà al llarg del primer trimestre de l’any en aquest equipament per deixar enllestida la fase d’instal·lació dins dels terminis establerts pel projecte.

Back To Top