skip to Main Content
+34 93 662 14 41 info@garciafaura.com
Nou Edifici De La FUB Manresa

Nou edifici de la FUB Manresa

Aquest febrer s’inicien els treballs de fabricació i posterior instal·lació dels tancaments que completaran el nou edifici que la Fundació Universitària del Bages està promovent a Manresa. 3.500 metres quadrats annexos a les instal·lacions actuals de la fundació que donaran resposta al creixement de l’activitat docent que s’hi duu a terme.

El projecte és obra de l’equip d’arquitectes de Manel Parés-Manciñeiras, amb forma rectangular, i planta baixa més dos pisos, i amb un soterrani destinat a aparcament. L’aparença general de les noves instal·lacions guardarà relació amb les ja existents, però gaudirà d’una identitat pròpia que marcarà distinció en les façanes de ponent i nord, formades per peces de gres de color negre.

GARCIA FAURA fabrica per aquest nou edifici el conjunt de tancaments interiors i exteriors, que sumen 600 metres quadrats del total de l’obra. Es tracta, principalment, de finestres formades per perfileria amb trencament de pont tèrmic que presenta uns excel·lents resultats en matèria de permeabilitat a l’aire, estanquitat i resistència al vent. Els vidres amb càmera completen les prestacions i la plena funcionalitat operativa dels tancaments.

El nou edifici de la Fundació Universitària Bages concentrarà les activitats pràctiques dels estudis que s’hi imparteixen, així com també les que es deriven dels cursos de l’Escola de Formació Contínua. L’ampliació de les instal·lacions també acollirà la nova Clínica Universitària i un espai preparat per a la simulació clínica.

L’edifici, executat per l’empresa Constructora d’Aró, ha d’estar enllestit abans del proper estiu, per tal que el proper curs escolar ja pugui iniciar-se en les noves dependències. Aquest no és l’únic equipament formatiu en què treballa actualment GARCIA FAURA. A hores d’ara continuen executant-se els treballs de construcció a la nova seu de l’Institut Químic de Sarrià (IQS), a Barcelona, del nou CEIP Pompeu Fabra a l’Hospitalet de Llobregat i del nou Institut La Mitjana, a Lleida.

Back To Top