skip to Main Content
+34 93 662 14 41 info@garciafaura.com

Tancaments de GARCIA FAURA en el nou edifici de l’Institut de Mollet

GARCIA FAURA participarà en la construcció d’un nou edifici de l’Institut de Mollet del Vallès (Barcelona) amb la instal·lació de més de 750 metres quadrats de tancaments amb trencament de pont tèrmic i d’altes prestacions.

A finals de l’any passat van començar les obres de renovació i ampliació d’un edifici de l’Institut de Mollet del Vallès (Barcelona) el qual es destinarà als cicles formatius d’automoció, mecànica i química.

Es tracta d’una estructura que tindrà 4.560 metres quadrats i estarà format per tres nivells, i que substituirà l’anomenat edifici C, el qual va ser construït el 1979. Aquest espai havia quedat petit per als tallers dels cicles formatius.

La intervenció de GARCIA FAURA consistirà en la instal·lació de 288 tancaments d’alumini i vidre, els quals sumen prop de 750 metres quadrats, amb trencament de pont tèrmic per garantir un bon aïllament tèrmic i acústic de les instal·lacions formatives. També s’instal·laran una desena d’unitats de tancaments d’acer d’altes prestacions i mecanismes de seguretat.

L’actuació a l’Institut de Mollet (que acull més de 1300 alumnes d’ESO i de cicles formatius) inclourà una urbanització dins el mateix complex del centre educatiu de 1.288 metres quadrats i que comporta l’enderroc d’altres edificis.

Back To Top