skip to Main Content
+34 93 662 14 41 info@garciafaura.com

Tancaments d’altes prestacions per a la reforma de dos centres educatius de Barcelona

GARCIA FAURA ha començat la substitució dels tancaments de dos centres educatius de secundària de Barcelona. L’objectiu és millorar les prestacions tèrmiques i acústiques d’ambdós equipaments i oferir un major confort a les persones que en són usuàries.

Aprofitant la finalització del curs lectiu, GARCIA FAURA ha iniciat els treballs en els instituts Ferran Tallada i Rambla Prim, de Barcelona. Es tracta de dues intervencions impulsades pel Consorci d’Educació de Barcelona, un ens que promou la rehabilitació i la millora dels centres educatius de la capital catalana.

En el cas de l’IES Ferran Tallada, situat al número 54 del carrer Gran Vista, al districte d’Horta-Guinardó, GARCIA FAURA està executant una seixantena de tancaments individuals i conjunts, amb finestres corredisses, oscil·lobatents i fixes, amb perfils d’alumini amb trencament de pont tèrmic i envidriament d’altes prestacions.

Pel que fa a l’IES Rambla Prim, situat al número 223 del carrer Cristóbal de Moura, al barri de Sant Martí, GARCIA FAURA està canviant 125 tancaments, tant fixos com corredissos i batents, amb perfileria d’alumini amb trencament de pont tèrmic i fulla oculta. L’estètica dels nous tancaments maximitzarà la superfície d’envidriament i afavorirà així l’entrada de llum natural a les aules.

En ambdós casos, els nous tancaments busquen les màximes prestacions tèrmiques i acústiques per garantir uns edificis més eficients i un major confort tant per a l’alumnat com per al personal docent.

Back To Top