skip to Main Content
+34 93 662 14 41 info@garciafaura.com
GARCIA FAURA Participa En La Remodelació De L’Oceanari De Lisboa

GARCIA FAURA participa en la remodelació de l’Oceanari de Lisboa

 

L'Oceanari de Lisboa, el segon aquari més gran d'Europa (per darrere de l'Oceanogràfic de València), es va inaugurar el 1998 en el marc de l'Exposició Universal. Va ser projectat per l'arquitecte Peter Chermayeff com un port flotant al qual s'accedeix per dues passarel·les.

L'equipament es troba en el barri del Parc de les Nacions, una de les zones més futuristes de la capital portuguesa. En el seu interior es poden trobar uns 15.000 éssers vius de més de 450 espècies diferents repartits en dues plantes que provenen dels oceans Atlàntic, Índic, Pacífic i l'Antàrtida.

GARCIA FAURA deixa la seva empremta en la remodelació d'aquest equipament. L'empresa ha estat contractada per realitzar-hi un tancament de façana en forma d'U i la instal·lació d'una façana de vidre botonat amb un total de 882 metres quadrats. El Departament Tècnic i el de Disseny i Càlcul de GARCIA FAURA han treballat àmpliament una solució òptima per al projecte, a partir dels pilars d’acer o de formigó ja existents.

 

A més, GARCIA FAURA instal·larà 60 metres quadrats de tancaments amb lames de ventilació a la part superior del mur de l’edifici. L’empresa també hi col·locarà quatre portes automàtiques i una cistella guiada per a la neteja exterior de l'edifici.

Back To Top