skip to Main Content
+34 93 662 14 41 info@garciafaura.com
Treballs Per A Promoció D'habitatge Públic A Barcelona
Treballs Per A Promoció D'habitatge Públic A Barcelona
Tancaments D'alumini I Façanes Per A Promoció D'habitatge Dotacional A Barcelona
Tancaments D'alumini I Vidre Per A Edifici D'habitatges Ubicat Als Terrenys De Les Antigues Casernes De Sant Andreu Del Palomar, A Barcelona
Ancaments De Vidre I Alumini Per A Habitatge De Promoció Pública A Sant Boi De Llobregat
Habitatge Social Comte Borrell
Treballs Per A Promoció D'habitatge Públic A BarcelonaTancaments D'alumini I Façanes Per A Promoció D'habitatge Dotacional A BarcelonaTancaments D'alumini I Vidre Per A Edifici D'habitatges Ubicat Als Terrenys De Les Antigues Casernes De Sant Andreu Del Palomar, A BarcelonaAncaments De Vidre I Alumini Per A Habitatge De Promoció Pública A Sant Boi De LlobregatHabitatge Social Comte Borrell

GARCIA FAURA aprofita l’impuls de la construcció d’habitatges públics

La construcció d’habitatge protegit comença a despertar. Ajuntaments, consorcis municipals i la Generalitat lideren l’edificació d’aquests tipus d’allotjaments, segons l’Agència de l’Habitatge de Catalunya. Així, el 2018 es van construir 667 habitatges públics, tots a la demarcació de Barcelona.

La xifra, tot i que encara està lluny dels 10.000 que es van començar a construir el 2008, abans de l’impacte de la crisi econòmica, comença a tenir repercussió en l’activitiat de GARCIA FAURA. De fet, l’empresa participa en algunes promocions públiques especialment a la ciutat de Barcelona.

De fet, a la capital catalana la construcció d’habitatge públic està assolint xifres sense precedents. Actualment, l’Ajuntament de Barcelona té en marxa 66 projectes que sumaran un total de 4.547 llars. L’objectiu és que el parc d’habitatge públic a Barcelona creixi fins als 13.000 el 2022.

En els projectes on participa GARCIA FAURA cal destacar les promocions en marxa a Sant Andreu i els carrers Comte Borrell i Sancho de Ávila i l’habitatge dotacional a Fort Pienc, a més dels habitatges promoguts per l’Institut Metropolità de Promoció de Sòl i Gestió Patrimonial (IMPSOL) a Sant Boi de Llobregat.

Back To Top