skip to Main Content
+34 93 662 14 41 info@garciafaura.com
GARCIA FAURA Amplia Les Seves Instal·lacions De Gavà

GARCIA FAURA amplia les seves instal·lacions de Gavà

 

El creixement nacional i internacional de GARCIA FAURA ha comportat el conseqüent creixement de l’espai productiu del qual disposa l’empresa a l’entorn de la seva seu central de Gavà. L’especialització de l’empresa en el disseny, fabricació i instal·lació de façanes modulars requereix d’una major superfície productiva i per aquest motiu s’ha adquirit un nova nau industrial al número 7 del carrer d’Isaac Peral de Gavà. A aquest nou espai s’hi ha traslladat el Taller de Ferro de l’empresa, centralitzant d’aquesta manera en un únic espai el magatzem, la maquinària i els equips de treball destinats a la manipulació i tractament d’aquest material.

 

L’ampliació del Taller de Ferro de GARCIA FAURA no només comporta una millora de l’espai i les condicions de treball del seu personal, sinó que ha permès alliberar l’espai que aquest ocupava a la planta central per ampliar la zona productiva destinada a Alumini, Vidre i Logística a la nau del carrer de Raurell, 37.

 

La nova nau té una superfície de 2.000 metres quadrats en planta diàfana, més 600 metres quadrats per a despatxos en un primer pis. Se situa a tan sols 450 metres de la seu central de la companyia, i és una mostra evident del compromís de desenvolupament de GARCIA FAURA a Gavà, la ciutat on va néixer la companyia. Una aposta pel territori que es tradueix també en l’aposta per la creació de llocs de treball en aquest entorn.

Back To Top