skip to Main Content
+34 93 662 14 41 info@garciafaura.com
Oficines Centrals De Lidl
Oficines Centrals De Lidl
Oficines Centrals De Lidl
Oficines Centrals De Lidl
Oficines Centrals De Lidl
Oficines Centrals De Lidl
Oficines Centrals De Lidl
Oficines Centrals De LidlOficines Centrals De LidlOficines Centrals De LidlOficines Centrals De LidlOficines Centrals De LidlOficines Centrals De Lidl

GARCIA FAURA intervé en l’ampliació de les oficines centrals de Lidl a Espanya

GARCIA FAURA participa en els treballs d’ampliació de les oficines centrals a Espanya de Lidl, situades a Montcada i Reixac (Barcelona). Les obres significaran gairebé doblar la superfície de l’immoble (de 15.000 a 27.000 m2) i s’espera que estiguin acabades l’estiu del 2022.

Per a aquest projecte, GARCIA FAURA executa la fabricació i instal·lació de 850 metres quadrats de mur cortina i 1.090 metres quadrats de tancaments metàl·lics. Uns treballs que es completen amb el subministrament de 32 portes manuals i automàtiques per al conjunt d’instal·lacions.

La participació de GARCIA FAURA en el projecte també contempla la instal·lació de 1.500 metres quadrats de lamel·les de protecció solar (manuals i motoritzades) i els treballs de revestiment de façana amb panel composite, més de 2.000 metres quadrats.

Un cop acabades les obres, Lidl subratlla que el nou centre de treball en aquestes oficines (des d’on gestiona tota la seva activitat a Espanya), tindrà una capacitat per acollir més d’un miler de treballadors.

Lidl compta amb més de 630 punts de venda i onze plataformes logístiques a Espanya. Fins al 2024, la multinacional alemanya invertirà a l’Estat 1.500 milions d’euros per a obrir 120 botigues i quatre magatzems.

Back To Top