skip to Main Content
+34 93 662 14 41 info@garciafaura.com

Façana de GARCIA FAURA per a la nova seu del SEM a l’Hospitalet de Llobregat

GARCIA FAURA instal·larà més de 7.000 metres quadrats de mur cortina a la nova seu del Servei d’Emergències Mèdiques (SEM) que s’està construint a tocar del complex hospitalari Duran i Reynals, a l’Hospitalet de Llobregat.

El Servei d’Emergències Mèdiques (SEM) de Catalunya comptarà amb una nova seu central a l’entrada sud de Barcelona. Es tracta d’un edifici d’uns 21.000 metres quadrats dissenyat de manera que es faciliti la seva integració en el campus de l’Institut Català d’Oncologia de forma natural i equilibrada, tot respectant els espais d’altres equipaments del campus com l’Hospital Duran i Reynals o el Centre Sociosanitari Hestia.

El nou edifici tindrà una estructura interior plana i diàfana, lliure de pilars, cosa que permetrà un alt grau d’adaptabilitat i flexibilitat, a més a més de bona il·luminació natural i una perfecta interrelació entre les persones usuàries i els espais enjardinats de l’exterior.

Esdevindrà peça clau a la contribució d’aquest confort la façana que està desenvolupant GARCIA FAURA. Seran 7.100 metres quadrats de mur cortina de tipus stick, amb envidriament d’altes prestacions acústiques, complementats amb 800 metres quadrats de para-sol exterior format per una subestructura d’alumini i malla deployé.

Back To Top