skip to Main Content
+34 93 662 14 41 info@garciafaura.com
GARCIA FAURA Al Saló Construmat 2013

GARCIA FAURA al Saló Construmat 2013

L'empresa torna a ser present en el Saló Internacional de la Construcció de Barcelona, amb un espai propi d'exposició i atenció al professional. El certamen té lloc entre el 21 i el 24 de maig al recinte Gran Via de Fira de Barcelona. Construmat reuneix les principals empreses del sector, amb l'objectiu d'oferir als assistents productes i solucions constructives de màxim nivell, tornant a posar de relleu la importància del sector de la construcció. Moltes de les empreses líders, entre elles GARCIA FAURA, estaran presents en el certamen, que ofereix una plataforma única per exposar les seves novetats i, a més, els hi facilita l'accés a nous mercats internacionals.

GARCIA FAURA compta amb 50 metres quadrats al bell mig del pavelló 2, en un espai dissenyat per l’arquitecte Josep Valverde, de l’estudi Arquitectura Positiva. Combina elements en alumini, ferro i vidre, seguint la pròpia essència de l’empresa. L’espai destaca per crear un esquelet central format per unes costelles de ferro a mode de pèrgola, que cobreixen la zona central creant un espai de trobada. L’estand mostrarà les possibilitats constructives de l’empresa, així com la gamma de productes i la seva cartera d’obres.

Entre tots els visitants a l’estand, GARCIA FAURA sortejarà un cap de setmana per a dues persones en un hotel rural de la península. Dos dies en un allotjament de la xarxa Rusticae, com a mostra d’agraïment a la confiança de clients, companys i visitants que vulguin compartir el seu temps i els seus projectes amb GARCIA FAURA. Cada dia, a més, s’organitzaran unes xerrades vermut a les 12.00h del migdia, amb la participació de diferents ponents que moderaran col·loquis sobre rehabilitació, tractament de materials o aïllament acústic.

Back To Top