skip to Main Content
+34 93 662 14 41 info@garciafaura.com
Reconeixement De Gavà A La Trajectòria D’arrelament De GARCIA FAURA A La Ciutat

Reconeixement de Gavà a la trajectòria d’arrelament de GARCIA FAURA a la ciutat

 

Els Premis Made in Gavà tenen l’objectiu de donar suport i reconeixement a totes aquelles empreses ubicades al municipi que destaquen pel seu creixement econòmic, el seu valor social i humà, el seu grau d’innovació i desenvolupament, i el seu compromís amb al sostenibilitat i l’economia circular. La convocatòria dels premis sorgeix del procés participatiu Made in Gavà, que va iniciar-se l’any 2015, com un conjunt d’accions i compromisos en que les pròpies empreses i l’Ajuntament de la ciutat han treballat conjuntament per a millorar el posicionament econòmic de Gavà.

 

La gala de lliurament d’aquests guardons va servir per premiar per partida doble a GARCIA FAURA. D’una banda amb el reconeixement Gavà Family, que distingeix l’arrelament a la ciutat d’una empresa de base familiar. El guardó el va recollir el director general de la companyia, Manel Faura, que es va mostrar agraït pel reconeixement de la ciutat, i que va repassar la trajectòria de GARCIA FAURA, que va néixer com a ferreria del poble i que en els seus més de 125 anys d’història s’ha convertit en una empresa de referència nacional i amb delegacions en països com Colòmbia, França o Panamà.

 

L’empresa també va resultar finalista del gran guardó de la nit, el premi Made in Gavà que reconeix la tasca global de les empreses del territori, en aspectes de projecció internacional, creixement i responsabilitat social entre d’altres.

 

GARCIA FAURA vol agrair públicament aquestes distincions, especialment satisfactòries quan arriben de la ciutat que ens acull i ens ha vist néixer. Un reconeixement que la direcció de la companyia vol fer extensiu al conjunt dels seus treballadors i treballadores.

Back To Top